Izvor: B92

Uobičajena je pojava da niko ne sluša bezbednosna uputstva pre nego što avion poleti. Pilot lou-kost kompanije Flajbi odlučio je zato da se malo našali sa putnicima kako bi privukao njihovu pažnju.

On im je, naime, poželeo prijatan put ka Palma de Majorci, letovalištu u Španiji, iako je avion leteo ka Ekseteru, gradu u jugozapadnom delu Engleske.

Ali pilot se tu nije zaustavio.

"Evo, upravo gledamo mapu, nadam se da je nismo okrenuli naopako. Mislim da bi nakon poletanja trebalo da skrenemo desno. Srećom, ovo je poslednji let za danas. Dan mi nije bio baš najbolji, tako da ću se po pristizanju na odredište povući", dodao je.

Šale su se nizale jedna za drugom, što na račun samog pilota, što na račun osoblja, a ceo razgovor snimio je Dejvid-Džoi Vilijams, jedan od putnika, koji je snimak zatim objavio na društvenim mrežama.

"Mislim da bi sva saopštenja trebalo da budu ovakva. To samo pokazuje da su i piloti ljudi i pomaže da se svi putnici koji su imali loš dan malo oraspolože", rekao je Vilijams.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.