Izvor: B92

Avion na prvom letu avio-kompanije Hajnan HU7937 uspešno je sleteo na aerodrom “Nikola Tesla” u 9:20, 15. septembra 2017. nakon 13 sati leta.

Kina je ogromno prostranstvo sa pejzažima, epskom istorijom i gradovima koji neprestano rastu i čine je istovremeno najstarijom i najmodernijom destinacijom. Od septembra 2017. novom rutom avio-kompanije Hajnan, od Beograda do Pekinga, otkrivanje bogatstva i znamenitosti Kine nikada nije bilo lakše.

Ruta od Beograda do Pekinga se obavlja preko Praga, što omogućava putnicima da lete od Beograda do Praga, od Beograda do Pekinga, ali i od Praga do Pekinga. Time je izgrađen vazdušni most za sve putnike u Srbiji, Češkoj i Kini. U skladu sa kineskom inicijativom “pojas i put”, avio-kompanija Hajnan planira da dalje razvija svoje prisustvo i van granica Kine, što je do sada već učinila uvođenjem novih ruta iz Rima, Pariza, Brisela, Tel Aviva i drugih gradova.

foto: promo

Sve putnike koji su krenuli put istoka očekuje izvanredna usluga. Ranije ove godine Skajtraks (SKYTRAX) je dodelio avio-kompaniji Hainan cenjeni status od pet zvezdica, sedmu godinu zaredom, koji se u avio-industriji poistovećuje sa titulom Oskara. Kao deo Skajtraksovih top-10 avio-kompanija na svetu, prvi put je kineska avio-kompanija dobila ovaj status i putnici avio-kompanije Hajnan mogu da očekuju samo izvanredno gostoprimstvo i uslugu, od ukrcavanja do sletanja, kao i tokom leta na 10.000 metara.

Avio-kompanija Hajnan ima letove direktno od Beograda do Pekinga dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom avionom erbas A330. Pored Pekinga, lako možete leteti i u druge delove Kine, zahvaljujući domaćim letovima avio-kompanije Hainan. Letite u Sijan, gde se nalaze figure glinenih ratnika od terakote, na raskršću kulture podstaknute istorijom puta svile. I ostale lokacije nude podjednako jedinstvena iskustva. Posetite velikog pandu u Čengduu, uživajte u klasičnoj kantonskoj kuhinji oblasti Guangdžou ili zastanite uz pagode na zapadnom jezeru Hangdžoua.

Za više informacija, posetite veb-sajt hainanairlines.com.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.