Izvor: B92

U Parizu je otvoren prvi nudistički restoran, čime se širi lepeza zanimljivih i neobičnih ugostiteljskih objekata u ovom gradu.

Restoran O’naturel može da primi četrdesetoro ljudi, ali uslov je da niko od njih nema odeću pre nego što se pojavi za stolom. Restoran se nalazi nedaleko od turističkih atrakcija, a zavese su uvek navučene dok je enterijer prilično zamračen nudeći tako privatnost gostima.

Restoran je dobio odobrenje i od Pariske asocijacije nudista pre zvaničnog otvaranja.

“Oni su podržavali našu inicijativu od samog starta“, kaže menadžer restorana za list “Parizijen".– “Ljudi iz asocijacije su bili naši prvi gosti i očigledno su veoma zadovoljni.“

Iz higijenskih razloga, konobari i kuvari nosiće odeću. Inače, tim koji stoji iza restorana nada se da će njihov lokal biti uspešniji od londonskog restorana Bunajdi, koji je na vrhuncu slave zatvoren. Iako je imao preko 40.000 rezervacija, zatvoren je od avgusta 2016. godine, a uskoro će se ponovo otvoriti, ali samo kao privatni klub.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.