Slučajno dodirnuo muškarca i zbog toga završio u zatvoru

Britanskom turisti Džejmiju Haronu, koji je za odmor otputovao u Dubai, preti kazna zatvora do tri godine zbog "neprimerenog ponašanja u javnosti".

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Haron je otišao s društvom u jedan noćni klub, a kada je počeo da se probija kroz gužvu, dodirnuo je slučajno kuk jednog muškarca kako ga ne bi polio pićem. Turista u tom trenutku nije ni slutio da će ga taj potez uvaliti u velike probleme.

Zbog "incidenta" je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana, a do sada je na sudske troškove potrošio više od 30.000 funti, prenosi Dejli mejl.

Njegov tim advokata tvrdi da je Haron uljudno dodirnuo muškarca da ne bi došlo do guranja, a pola sata nakon toga muškarac je počeo da preti Džejmiju i pozvao policiju.

"Pio si alkohol i neumesno me dodirivao. Deportovaću te, znaš li ko sam ja?", rekao je navodno muškarac.

Policija je Harona odvela u zatvor Al Barša, gde mu je bilo zabranjeno tuširanje i pranje zuba, a stigla mu je i optužnica za konzumiranje alkohola i neprimereno ponašanje u javnosti.

Pušten je uz kauciju, ali mu sada preti zatvorska kazna do tri godine.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Najopasniji gradovi za bezbednost žena

Kairo je najopasnija svetska metropola za žene, dok je London najbezbedniji sudeći prema najnovijem istraživanju fondacije Tomson Rojters koje ima za cilj da utvrdi bezbednost žena u gradovima preko 10 miliona stanovnika.

Vesti sreda 18.10. 16:34 Komentara: 11
strana 1 od 983 idi na stranu