Izvor: B92

Aerodrom Luton u Velikoj Britaniji proglašen je najgorim u istoriji u godišnjoj anketi među korisnicima, nakon što je samo 29 odsto putnika reklo kako je zadovoljno uslugom, piše "Gardijan“.

Aerodrom izgleda kao gradlište, opisuje ga britanski dnevnik i piše kako se buka alata neprekidno čuje dok putnici besciljno lutaju jer nema nigde ni natpisa.

“Niko ne zna kuda se tačno ide“, kaže Geof Dejvid, arhitekta iz Južnoafričke Republike. – “Aerodrom je prenatrpan i zamišljen kao da nisu znali koliko će putnika prolaziti kroz njega. Osećao sam se poput životinje. Obezbeđenje je neljubazno i drsko.“

Njegova supruga je dodala da su ženski toaleti najgori koje je ikada videla na nekom aerodromu.

S druge strane, portparol aerodroma je razočaran rezultatima ankete.

“Rezultati ne odgovaraju iskustvu koje doživi većina naših putnika“, rekao je.

Magazin "Vič?" (“Which?“) je anketirao 435 ljudi koji su prošli kroz ovaj aerodrom u proteklih 12 meseci, ali je napomenuo da aerodrom upravo prolazi kroz “najveću transformaciju u svojoj istoriji“.

Uprkos žalbama, godišnje ovim aerodromom prođe 1,6 miliona ljudi, što je za 6,2 odsto više nego u istom mesecu prošle godine.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.