“Vaskrsla” jedna od najpoznatijih atrakcija Malte

Urušavanje Azurnog prozora na Malti jedna je od najboljih stvari koje su se dogodile ostrvu Gozo. Bar sudeći prema roniocima, koji sa oduševljenjem obilaze ovu atrakciju - sada pod vodom.

Izvor:
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je popularna stena nakon snažne oluje srušena u martu ove godine, činilo se da je Malta ostala bez jedne od svojih najvećih turističkih atrakcija.

Ipak, ona je nastavila svoj život pod vodom.

"Velika bela stena sa svežim pukotinama izgleda zaista impresivno. Nekoliko zarona je sasvim dovoljno za dugo razgledanje ovog prirodnog dragulja, rekao je Konrad Bar iz agencije "Femili dajving Gozo".

"Ipak, u sledećih nekoliko meseci njen izgled će se drastično promeniti. Prekriće je alge i postaće zelena. Novi život će prekriti oštre ivice, tako da ronioci žure da je vide onakvu kakva je sada", zaključio je.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Budimpešta: Dunav, gulaš i violina

Šetnja metropolom tokom vrelih i sunčanih dana ne zvuči baš primamljivo osim ukoliko ne koračate glavnim gradom Mađarske. Na ulicama Budimpešte mogu se videti građevine projektovane u različitim arhitektonskim i umetničkim stilovima.

Vesti četvrtak 17.08. 08:30 Komentara: 3

Sokobanja beleži rekorde

Sokobanja je na prvom mestu i beleži sve rekorde po broju izdatih vaučera, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacije Rasim Ljajić nakon obilaska letnje pozornice ''Vrelo'' čija će rekonstrukcija biti završena naredne godine.

Vesti utorak 15.08. 15:00 Komentara: 4
strana 1 od 964 idi na stranu