“Rat“ Hrvatske protiv turista: Pala prva žrtva

Australijanac, koji je polugo zaspao na klupi nakon burne noći u Dubrovniku, moraće da plati novčanu kaznu za remećenje javnog reda i mira.

Izvor: news.com.au
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prema navodima policije, 32-godišnjak je pio celu noć, i uopšte nije mogao da se seti kada je došao na klupu i zaspao.

Pročitajte još: Hrvati kažnjavaju: Ko se šeta u kupaćem - 600 EUR

Muškarac je na sebi imao samo majicu, a gde su završili njegov donji veš i pantalone, niko ne zna.

Podsećamo, zbog neprimerenog ponašanja turista, vlasti Rima i Balearskih ostrva nedavno su donele predlog da se uvedu nove zakonske mere kojom bi ograničila kupovina i konzumiranje alkohola. Više o tome možete saznati ovde.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Lonely Planet: Niš, merak i sav taj džez

Svetski poznati turistički vodič "Lonely Planet" objavio je zanimljiv i afirmativan tekst o Nišu pod nazivom "Niš, merak i sav taj džez: Srce južne Srbije", čiji je autor dopisnik iz Srbije Mladen Savković.

Vesti četvrtak 27.07. 16:06 Komentara: 2

Gde putuju najzdraviji ljudi na svetu?

Norvežani se smatraju najzdravijim narodom na svetu. Pre svega zbog idealnih navika u ishrani, ali im u prilog ide i titula najsrećnije nacije. Povrh svega toga, Norvežani više brinu o sopstvenom blagostanju od drugih populacija.

Vesti sreda 26.07. 16:40 Komentara: 19

Zemlje koje "nikada" ne bi trebalo da posetite

Prema izveštaju britanskih vlasti, postoji 16 zemalja u svetu u kojima niko ne može da garantuje za vašu bezbednost, te se odlazak bez preke potrebe ne savetuje. Šteta, jer neke od njih zaista imaju znamenitosti od neprocenjive istorijske vrednosti. Pogledajte koje su to zemlje, u video-materijalu.

Vesti sreda 26.07. 13:22 Komentara: 20
strana 1 od 957 idi na stranu