Izvor: Tanjug

Turistička organizacija Srbije pripremila je kampanju "Vidi Srbiju" u sklopu koje će promovisati turističku ponudu, dok će posebni fokus promocije turizma Srbije na regionalnim turističkim tržištima biti na festivalima: "Exit", "Guča", "Belgrade beer fest", "Nišville jazz festival" i "Nušićijada".

Kampanja u regionu sastoji se iz nekoliko elemenata: medijske kampanje putem televizijskih kanala, digitalnih bilborda, oglašavanja na on-line portalima, on-line medijima kao i na outdoor promotivnim aktivnostima.

U saradnji sa partnerima na lokalnom nivou, turističkim organizacijama, Udruženjem hotelijera i restoratera Srbije - Hores, TOS je predstavio turističku ponudu naše zemlje i pozvao inostrane goste iz zemalja regiona Bugarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine da provedu svoj odmor ili deo odmora u Srbiji a u okviru kampanje sledi i predstavljanje turističke ponude Srbije u Rumuniji, Crnoj Gori, Mađarskoj i Grčkoj.

U okviru kampanje "Vidi Srbiju", Turistička organizacija Srbije će sutra predstaviti turističku ponudu Srbije i u Rumuniji, u Temišvaru i organizovati prezentaciju za turooperate i medije uz gastronomsku ponudu Srbije kao i promotivni događaj.

Broj gostiju iz zemalja u okruženju u Srbiji u konstantnom je porastu poslednjih nekoliko godina, a o njihovom značaju za turizam Srbije govori činjenica da gosti iz navedenih zemalja čine više od 50 odsto svih inostranih turista u Srbiji.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.