TOS učesnik najvećeg međunarodnog sajma turizma u Kini

Turisticka organizacija Beograda učestvovaće na sajmu turizma u Šangaju, najvećem internacionalnom sajmu turizma u Kini.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Turistička organizacija će na ovom sajmu predstaviti ponudu naše prestonice za kinesko tržište, mogućnosti za putovanje u Beograd, kružne ture koje uključuje destinacije u našoj zemlji i različite segmente turističke ponude grada.

Na štandu Turističke organizacije Beograda (TOB), učestvovaće i turistička agencija Sai Hua, prva kineska turistička agencija u Srbiji, najavio je TOB.

“Shanghai World Travel Fair“ se održava 14 godina i okuplja profesionalce u industriji iz celog sveta.

Prošle godine, ovaj sajam je okupio više od 750 izlagača i oko 450.000 poslovnih i individualnih posetilaca.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Hotel sa nula zvezdica bez krova i zidova i sjajnim pogledom

Noć u "apartmanu" sa duplim krevetom u polju košta 270 evra, ali zato dobijete piće kada stignete, doručak i usluge "modernog batlera", odnosno lokalnog farmera u gumenim čizmama. On odvodi goste do "sobe", obaveštava ih o vremenskim prilikama i priča lokalne viceve kroz stari TV set.

Vesti subota 24.06. 21:30 Komentara: 22

Famagusta, turski Kipar nestvarnih plaža i prelepog mora

Poseta Famagusti, odnosno turskom delu Kipra, odličan je izbor za sve koji nisu planirali da imaju aktivan odmor. Cene su znatno povoljnije od grčke strane ovog prelepog ostrva. Usluga u hotelskim kompleksima je identična onoj koju dobijate u Turskoj. Još ako putovanje planirate sa malom decom, sa izborom Kipra sigurno nećete pogrešiti.

Vesti subota 24.06. 08:36 Komentara: 21
strana 1 od 946 idi na stranu