Izvor: Beta

Na Beogradskom sajmu sutra će početi Međunarodni sajam turizma, na kojem će se do 26. februara predstaviti 1.100 izlagača iz 56 zemalja.

Prvi put turističku ponudu na sajmu, čiji je slogan "Uživajte na vreme", predstaviće Rusija i Kina, a zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Crna Gora.

Očekuju se sajamski popusti na turističke aranžmane od pet do 50 odsto.

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće celinu turističke ponude Srbije: Dunav, kulturnu ponudu, kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi u kombinaciji sa seoskim turizmom, kampovanje i karavane, manifestacije, gastronomiju.

Turističku ponudu Srbije predstaviće i film "52 vikenda u Srbiji", s porukom "Srbija - Sve što volim".

Biće predstavljena i mobilna aplikacija "Audio-vodič kroz Srbiju" i "Virtuelna avantura Srbija".

TOS će predstaviti brošuru "52 ukusa Srbije" o gastronomskoj ponudi i gastronomskim manifestacijama, zatim "Katalog seoskih turističkih domaćinstava" i novu turističku kartu Srbije.

Uporedo će se na Beogradskom sajmu održati još tri manifestacije: Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, Sajam vina BeoWine i Sajam suvenira "Posetite Srbiju".

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.