Izvor: B92

Naš je počela da radi za ”Istern erlajns”, sada ”Amerikan erlajns”, kada je imala 21 godinu i kada je Dvajt Ajzenhauer bio predsednik. Avionske karte su tada koštale samo 12 dolara, a rezervacije nisu bile potrebne.

"Moja omiljena priča uključuje sve mogućnosti pomoći našim klijentima i osećam kao da me moj posao stavlja u poziciju da imam posebnu pažnju i ljubaznost“, izjavila je za Naša, osvrćući se na svoju karijeru.

Sada, na svojoj dnevnoj relaciji Vašington-Boston, ona ima putnike koji je pozdravljaju sa zagrljajem kao da su stari prijatelji.

"Volim sve naše stalne goste i ispunjavaju me novi. Istinski sam uživala s bezbrojnim interakcijama, a putnicima i ima toga i previše za ispričati", izjavila je stjuardesa.

Ova osamdesetogodišnjakinja je započela svoju karijeru 4. novembra 1957. godine. Svu pažnju je poklonila poslu i romantici na nebu.

U vreme kada je počela da radi, stjuardese su jela služile u belim rukavicama, a ljudima je bila dozvoljeno da puše tokom leta. Iako se avioindustrija potpunosti promenila, ona i dalje voli da radi isto.

Naš je takođe rekla da joj je najšokantnija promena bila kada je tokom svoje karijere videla kako se menja tehnologija. Nedavno je morala da se prilagodi i tome.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.