Izvor: B92

Marvel i Dizni još od 2009. godine planiraju otvaranje tematskog parka pod nazivom “Ajron men ekspirijens”, vezano za čuvenog Marvelovog junaka Ajron mena, odnosno Tonija Starka.

Ovaj tematski park će biti otvoren u Diznilendu u Hongkongu i svi koji su ljubitelji ovog strip junaka, ukoliko žele da posete ovu atrakciju, moraće da prevale dalek put.

U kratkom video-snimku možete videti delić atmosfere koju će pružiti ovaj zabavni park.

Na zvaničnom sajtu Hongkonškog Diznilenda ukratko je opisano kakvo iskustvo mogu da očekuju posetioci ovog tematskog parka: “Stavite ‘Stark Vision’ naočare i istražite izbliza poslednje inovacije Tonija Starka i letite u letećem automobilu koji prkosi gravitaciji u okviru doživljaju Ajron mena. Projurite uz njega kroz ulice nalik na ‘Vest Kaulun’ i centar, i letite preko znamenitosti Hongkonga, kao što su ‘Hongkonška kula Stark’, most ‘Tsing Ma’, luka ‘Viktorija’ i gradski netaknuti planinski venci”.

Otvaranje ovog zabavnog parka u Hongkongu planirano je za 11. januar 2017. godine.

Izvor: blockbuster.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.