Izvor: B92

Čovek koji je postao poznat po opasnim snimcima ekstremnih skokova, koji su jedno vreme bili najgledaniji na internetu, uhapšen je i optužen za ometanje poseda.

Entoni Armer, poznatiji kao 8booth na Jutjubu, privukao je pažnju interneta svojim snimcima ekstremnih skokova. Neki od njegovih snimaka imaju od tri do šest miliona pregleda.

Na njima je on uglavnom maskiran i grabi rešetke kapije i ograde kako bi se podigao do nekog baš visokog mesta, a onda skočio nepovređen.

Vlasti navode da je Entoni nelegalno upao na nečiji privatni posed blizu okruga Oranž, kako bi skočio u hotelski bazen. Ovaj zavisnik od adrenalina je upao u deo predviđen samo za zaposlene jednog hotela, kao i u privatnu zgradu.

Uhvatili su ga zbog video-snimka koji je okačio i sada je optužen za tri prekršajne tačke: dve zbog nedozvoljenog upada na posed i jedan za upad sa namerom da se umeša u posao.

.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.