Izvor: punkufer.hr

Američka emisija Insajd edišn prijavila je svoje ljude u nekoliko pristojnijih njujorških hotela, ali pod različitim imenima, rezervišući istu sobu za svako veče, kako bi proverili šta se događa kad gosti odu.

Da li ste se nekada zapitali menja li osoblje hotela posteljinu redovno? Da li je zamenjena nakon boravka poslednjeg gosta koji je odseo u sobi u kojoj ste sada vi?

Emisija je prijavila svoje ljude u nekoliko 'pristojnijih' njujorških hotela, ali pod različitim imenima, rezervišući istu sobu za svako veče. Prve večeri gost/novinar je nevidljivom fluorescentnom bojom na posteljini napisao 'Spavao sam ovde'. Kada se sledeće večeri vratio, s ultraljubičastom lampom, dočekala ga je ista posteljina.

U tri od devet hotela koje su proverili nisu promenili posteljine.

Šta možemo učiniti kako bismo izbegli prljave posteljine u hotelima?

Ako ne želite da nosite ultraljubičastu lampu sa sobom, možda je bolje da odaberete apartmane ili drugu vrstu smeštaja, koja ne uključuje veliki broj soba i u kojima će se osoblje jednako posvetiti svakoj sobi. U manjim objektima manja je verovatnoća da će osoblje propustiti da zameni posteljinu i temeljno će očistiti sobu, ali naravno da u oba slučaja postoje izuzeci i nema jasnih pravila. U svakom slučaju, ako vas brine ovaj podatak jednostavno ponesite svoju posteljinu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.