Izvor: B92

"Goli restoran Bunjadi" koji je dosad privlačio brojnu publiku u Londonu i Tokiju, biće otvoren i u Parizu, makar privremeno.

Vlasnik Seb Lijal sa šefom kuhinje Džono Houp kroz "Bunjadi" želi da pruži svojim klijentima "sjajnu hranu uz osećaj potpune slobode", a da njegova ideja nije loša pokazuje činjenica da je od maja, kada je prvi restoran otvoren u Londonu, lista čekanja narasla na vrtoglavih 46.000 ljudi.

Izdanje u Parizu će biti "pop-ap" restoran, odnosno mesto koje će privremeno biti na jednoj lokaciji.

"Uzbuđeni smo što idemo u Pariz, vodimo celu ekipu tamo i tražimo pravo mesto. Imamo tri opcije, koje su nam ponudili ljudi iz ugostiteljske industrije iz Pariza. Oni su došli kod nas i rekli 'voleli bismo da otvorite u Parizu'"; rekao je Lijal.

Takođe, on je objavio da je "Bunjadi" u Londonu zreo za selidbu, jer je u postojećem restoranu "previše vruće".

"Imali smo sjajnih nekoliko meseci, vreme je da idemo dalje", navodi se.

"Bunjadi" ima dva menija, veganski i neveganski, a ima i odvojenu prostoriju za one koje žele da uživaju u hrani obučeni. Oni koji su privrženiji originalnom konceptu prolaze u deo sa svlačionicama, a zatim dobijaju tuniku koju mogu da nose ili ne moraju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.