Izvor: Tanjug

Na sajmu turizma "Holiday&Spa Expo" u Sofiji, koji počinje danas, Srbija će po peti put predstaviti svoje turističke potencijale, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Na Sajmu, koji traje do 13. februara, na štandu TOS nastupiće turističke organizacije Vojvodine, Beograda, Novog Sada, Pirota, Babušnice, Knjaževca, Bele Palanke, Kruševca, Niša, Dimitrovgrada, sportsko turistički centar "Bajina Bašta", Specijalna bolnica za rehabilitaciju Prolom banja-Lukovska banja, "Sokoterme" Sokobanja.

Takođe, na štandu TOS će nastupiti i predstavnici turističke privrede, odnosno hoteli "Stara Planina", "Aqua star" Kladovo, "Turist" Kraljevo, "Šumarice" Kragujevac, "MK Mountain Resort", beogradske hotele "Belgrade City Hotel", "Prag", "Radisson Blu Old Mill" i turistička agencija "Omniturs".

Drugog dana sajma na štandu TOS-a, turistička organizacija Bele Palanke predstaviće svoju turističku ponudu, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, na sajmu će biti predstavljena mogućnost kratkih odmora u Srbiji, naročito gradova i opština koje se nalaze uz granicu sa Bugarskom, turistička ponuda Podunavlja, kao i posete mnogobrojnim manifestacijama, a naročito gastronomskim i kulturnim sadržajima.

Nastup predstavnika turizma Srbije biće propraćen i kasnije emitovan u TV emisiji "Srbija koju volim", dodaje se u saopštenju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.