Izvor: B92

U poslovnicama Air Serbia u Beogradu i Nišu danas će, po promotivnim cenama, moći da se nabave povratne karte između Beograda i Kopenhagena ili Ljubljane, u okviru akcije "Super subota".

Foto: Mark Harkin / Flickr.com

Srpska nacionalna avio-kompanija saopštila je da će cena karata za Kopenhagen biti od 149 evra, a za Ljubljanu od 109 evra. Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, a putovanja vikendom podležu doplati od deset evra po pravcu.

Popust za putovanje dece neće se primenjivati, za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte, a promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju. Karte se mogu kupiti za putovanja od 30. novembra do 23. marta 2016. godine, osim u periodu: iz Beograda između 29. decembra i 11. januara 2016, i za Beograd između 18. i 30. decembra.

Poslovnica Air Serbia se u Beogradu nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 17, a radno vreme subotom je od devet do 17 časova. Poslovnica u Nišu je u Ulici Vožda Karađorđa 19 i subotom je otvorena od devet do 14 sati.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.