Izvor: Tanjug

Exkso-zim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, biće održan od 26. do 29. novembra na Beogradskom sajmu.

Ekspo-zim će ove godine okupiti više od 40 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme - skijaške, planinarske, fitnes i kamp opreme, najnovije modele skija, sanki, snou-bordova, cipela, vezova, ski-odela, rukavica, kapa, naočara i drugih elemenata zimske sportske odeće i obuće, uključujući i ATV vozila i motorne sanke vrhunskih svetskih brendova.

Takođe će biti prisutni i proizvođači i distributeri medicinskih preparata za sportiste i rekreativce, saopštio je danas Beogradski sajam. Prema tradiciji, proizvođači odeće i sportske opreme odobravaće posetiocima ekskluzivne sajamske popuste od 10 do 70 odsto, a sa konkurentnim ponudama neće zaostajati ni turistički predstavnici, koji će nuditi skijališne usluge po pristupačnim cenama.

Tako, JP Skijališta Srbije, već sada najavljuju da će se na Ekspo-zimu ski-karte za Kopaonik, Tornik i Staru planinu prodavati s popustom od 10 odsto. Suorganizator Ekspo-zima, Asocijacija "Sport za sve" će organizovati komisionu prodaju zimske polovne opreme, četvorodnevni nagradni kviz, slobodno penjanje na veštačkoj steni, medicinsko- rekreativno savetovalište, stručnu tribinu "Bezbednost učesnika na zimskim rekreativnim programima", izložbu fotografija "30 godina Ekspo-zima", "Belo veče Ekspo-zima"...

Sajam će za posetioce biti otvoren od 10 do 20 sati, pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu, navodi se u saopštenju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.