Izvor: B92

Nišville jazz festival je kao najbolja manifestacija u promociji srpskog turizma, dobitnik ovogodišnjeg priznaja “Turstički cvet” koju tradicionalno dodeljuje Turistička organizacija Srbije.

Na press konferenciji koja je tim povodom održana u prostorijama Nišvilla, direktor festivala Ivan Blagojević se zahvalio TOS-u i posebno direktorki Gordani Plamenac, kako na poverenju, tako i na podršci koju je festival prethodnih godina imao od strane Turističke organizacije Srbije, koja je promovisala Nišville na najznačajnijim evropskim sajmovima turizma.

Ivan Blagojević je izrazio nadu da će ovo priznanje skrenuti pažnju na značaj Nišvilla, i u turističkom ali i umetničkom smislu , kao i da će to rezultirati većom podrškom državnih institucija i sponzora.

Predrag Ćirić, producent Nišvilla, rekao je da su snovi ostvareni, ali da se ne može živeti u njima, i da se nada da će nakon ovakvog priznanja Nišvil uspeti da pretvori trenutne finansijske u gubitke u dobitak - kako za grad Niš tako i za celu Srbiju

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.