Izvor: B92

Letnja sezona u domaćim planinskim centrima oborila je sve rekorde i očekivanja preduzeća Skijališta Srbije, s obzirom da je ostvareni promet gotovo duplo veći u odnosu na prošlogodišnje leto.

Veliki broj turista koji su u avgustu boravili na Kopaoniku i Torniku na Zlatiboru, ostvarili su više od 32.000 vožnji, uživajući u panoramskoj vožnji žičarom, planinskom biciklizmu i adrenalinskim sadržajima (bobu na šinama, zip lajnu, tjubingu, mountain cart), kao i u mini golfu.

Velikoj posećenosti doprinela je manifestacija Top Summer Vikendi, u okviru koje su svi zainteresovani mogli da ostvare popuste na sadržaje Skijališta Srbije, saopštilo je to preduzeće.

Foto: Thinkstock

Takođe, akcija Moja Srbija i podrška Vlade Srbije u afirmaciji domaćeg turizma dodatno je stimulisala građane da se odluče da deo odmora provedu u svojoj zemlji.

U toku akcije, Skijališta Srbije odobravaju 20 odsto popusta na cenu zabavnih sadržaja što je veliki broj posetilaca naših centara i ostvario.

Akcija se nastavlja, pa iz Skijališta Srbije očekuju da će i septembar biti rekordan mesec kao i da će brojni posetioci odlučiti da jesenje dane provedu u nekom od centara.

Foto: Thinkstock

*

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.