Izvor: Tanjug

Jedan od najvećih festivala ekstremnih sportova u regionu, "Winner of Belgrade", održaće se u subotu, 29. avgusta, na Savskom keju ispod mosta Gazela.

Foto: Aitor Escauriaza / Flickr.com
Ova manifestacija okupiće brojne domaće i strane profesionalne vozače rolera, skejtboda i BMX-a.

"Winner of Belgrade ove godine donosi ulični stil takmičenja, u kome će vozači izvoditi trikove na jednoj od svojih omiljenih gradskih lokacija za vožnju. S obzirom na to da Beograd važi za jedan od najboljih svetskih gradova za uličnu vožnju, vozači rolera, BMX-a i skejta prvo će demonstrirati svoje veštine u petak 28. avgusta na relaciji Trg Republike - Vukov spomenik, i to će biti zagrevanje za spektakl planiran za subotu", najavili su organizatori.

Prvi put ove godine zaljubljenici u ekstremne sportove imaće priliku da pre glavnog nadmetanja, od 24. do 28. avgusta, učestvuju u Instagram takmičenju za najbolji video-klip u trajanju do 15 sekundi.

Klip bi trebalo da bude snimljen na ulicama Beograda i može da sadrži bilo koji vid vožnje u skejtbordingu, rolerblejdingu i BMX-u.

Ulaz na festival ekstremnih sportova je besplatan, a osim takmičenja na točkovima, posetioce "Winner of Belgrade" festivala očekuje i bogat muzički program.

Takmičenje na Savskom keju ispod mosta Gazela (sa gradske strane) počinje u subotu u 16 sati.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.