Izvor: B92

Železnice Srbije najavile su danas da će ovog vikenda, 4. i 5. jula, omogućiti zainteresovanima da putuju turističkim vozom na relaciji Vršac - Bela Crkva, koji će voziti putnike do belocrkvanskih jezera.

Foto: Phil Richards/Flickr.com

Polazak voza iz Vršca predviđen je za 9.30, a povratak iz Bele Crkve za 17.20 sati.

Beograđani koji žele da posete belocrkvanska jezera, mogu krenuti redovnim vozom za Vršac iz stanice Beograd Dunav u 7.19 sati, dok je polazak iz stanice Vršac predviđen u 18.45.

U saopštenju se navodi da se cene povratnih karata, u zavisnosti od relacije, kreću od 300 do 812 dinara za odrasle, dok su cene za decu od 6 do 14 godina između 200 i 520 dinara. Putnici mogu da uđu i na stanicama u Pančevu i Alibunaru.

Navodi se da deca do 6 godina mogu da se prevoze besplatno, ukoliko se prevoze sa odraslom osobom koja ima voznu kartu. Naglašava se da jedan putnik može da povede najviše jedno dete.

Putnicima će biti omogućen i prevoz bicikala po ceni od 100 dinara u oba pravca.

Iz Železnica Srbije ističu i to da će osobama sa posebnim potrebama biti omogućen prevoz do stajališta Straža, gde ribolovačko društvo iz Vršca organizuje boravak tih osoba na uređenoj stazi za pecanje.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.