Izvor: Beta

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstaviće narednih dana u Beogradu, u okviru Beogradskog manifesta, turističku ponudu Crne Gore za predstojeću letnju sezonu.

Najavljeno je da će posetiocima Beogradskog manifesta biti predstavljene posebnosti turističkih programa, kao i najavljeni zabavni i kulturni događaji koji će biti organizovani tokom leta u Crnoj Gori.

U okviru tematske celine "Kultur šok" biće predstavljeni festivali Sea Dance, Bedem fest, Southern Soul, Refresh, Lakefest i manifestacija Grad teatar koja leti u Budvi okuplja ljubitelje pozorišta i kulture, saopštila je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

U saopštenju se navodi da će prezentaciji turističke ponude Crne Gore u subotu u Beogradu prisustvovati ministar turizma i održivog razvoja Crne Gore Branimir Gvozdenović i potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.