Izvor: Tanjug

Čarter Er Srbije "Aviolet" prevoziće ovog leta putnike u Tursku, Grčku, Italiju, Španiju i Egipat, a kako je poručio generalni direktor nacionalnog avio-prevoznika Dane Kondić, u ponudi je kvalitet putovanja i iskustvo "koje predstavljaju retkost na čarter letovima".

Kako se navodi u saopštenju Er Srbije, "Aviolet" ima potvrđene letove ka ukupno 19 destinacija - Antaliji, Kataniji, Kefaloniji, Hanji, Krfu, Dalamanu, Đironi, Heraklionu, Hurgadi, Karpatosu, Kosu, Milas-Bodrumu, Palermu, Palma de Majorki, Rodosu, Santoriniju, Šarm el Šeiku, Skijatosu i Zakintosu.

Većina letova biće u jeku sezone, između 15. juna i 15. septembra, s periodima rotacije od sedam i deset, odnosno 11 dana, koji odgovaraju uobičajenim periodima trajanja smena u turističkim mestima.

Ukupan broj letova koje će "Aviolet" obaviti tokom sezone još nije utvrđen, jer turističke agencije još vrše rezervacije u skladu sa brojem prijavljenih putnika, dodaje se u saopštenju.

"Aviolet" će obavljati letove sa tri rebrendirana i renovirana aviona boing B737-300, sa ukupno 144 sedišta u ekonomskoj klasi.

Kako se navodi, posle uspešnog početka rada 2014. "Aviolet" će imati sve značajniju ulogu na tržištu čarter letova i sektoru turizma u Srbiji tokom predstojeće letnje sezone, čime će odgovoriti na potrebe turista u Srbiji za komfornim, bezbednim i pristupačnim putovanjima ka njihovim omiljenim letnjim destinacijama u Evropi, na Mediteranu i u severnoj Africi.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić kazao je da je "Aviolet" već pokazao svoj potencijal da zadovolji potrebe tog veoma važnog segmenta tržišta.

"Očekujemo još uspešniju letnju sezonu, tokom koje će Aviolet prevesti još veći broj putnika nudeći kvalitet putovanja, dodatnu vrednost i iskustvo koje predstavljaju retkost na čarter letovima", rekao je Kondić.

Er Srbija je predstavila svoj brend "Aviolet" u maju 2014, a tokom te letnje sezone čarter nacionalnog avio-prevoznika obavio je 520 povratnih letova i prevezao više od 90.000 putnika ka popularnim letnjim destinacijama.

"Aviolet" saobraća sa Terminala 1 Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, gde ima tri namenska pulta za prijavljivanje putnika.

Gosti "Avioleta" bi trebalo da dođu na aerodrom najmanje dva sata pre poletanja aviona jer će se prijavljivanje na let završiti 45 minuta pre poletanja.

Predstavnici turističkih agencija biće prisutni na aerodromu spremni da pomognu svim gostima u prijavljivanju na let.

Dozvoljena težina besplatnog predatog prtljaga na ovim letovima iznosi 23 kilograma, uz dodatnih osam kilograma ručnog prtljaga.

Na svim letovima "Aviolet" nudi besplatan obrok koji sadrži sendvič, flašicu vode i voćnu štanglicu, a tokom leta, gosti će moći da kupe širok izbor pića i grickalica, navodi se u saopštenju i dodaje da će u ponudi biti i izbor popularnih proizvoda oslobođenih carine, po povoljnim cenama.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.