Izvor: CNN

Nekoliko nedelja pre svetskog dana horora za osobe koje nemaju partnera, poznatog kao Dan zaljubljenih, australijska avio-kompanija Džetstar nudi beg i u isto vreme šansu za pronalazak prave ljubavi.

Ova kompanija je, u saradnji sa feng šui ekspertom Dejvidom Tongom, lansirala kampanju pod imenom “Ljubav je u zodijačkom paru”.

Putnici treba da se uloguju na veb-sajt i popune jednostavan obrazac s podacima o datumu svog rođenja, osobinama i ljubavnom statusu.

Na osnovu tih podataka personalizovani feng šui određuje kompatibilne zodijačke znake, mesta koja su najbolja za sedenje u avionu, destinaciju i aktivnosti.

Za osobu rođenu u godini konja, na primer, najbolji par je osoba rođena u godini koze. Ovi ljudi treba da sede u devetom, devetnaestom ili dvadeset i devetom redu i da otputuju u Džakartu.

Putnici bez partnera takođe mogu da se prijave i na takmičenje za sastanak “naslepo”.

U saradnji sa avio-kompanijom Džetstar, feng šui Tong će izabrati dve srećne osobe koje imaju feng šui karakteristike koje su najpogodnije za spajanje.

Njihovo putovanje može da traje najviše tri dana, a na kraju svakog dana biće im postavljeno pitanje da li žele da nastave sastanak ili da se vrate kući.

Samo putnici koji su slobodni u periodu od 13. do 15. februara mogu da se prijave.

U prvih sedam sati od kako je kampanja lansirana, veb-sajt ove avio-kompanije je primio preko 5.000 aplikacija.

Pobedničko putovanje će biti snimljeno i emitovano na kanalu Džetstara na Jutjubu 3. marta.

Foto: Pixabay

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.