Izvor: B92

Putnici koji su božićne praznike želeli da provedu u krstarenju i provodu u holandskim lukama, morali su da se zadovolje četvorodnevnom vožnjom u krug u vodama oko Velike Britanije zbog loših vremenskih uslova.

Zbog toga je na brodu "Kraljica Elizabeta" izbila prava pobuna, a nezadovoljni putnici su se okupili ispred kapetanove kabine i skandirali "hoćemo kapetana".

Ipak, kapetan nije izašao, već je doneo odluku da definitivno okrene brod za 180 stepeni i pristane u ponedeljak u Sautemptonu, gde je 2.100 "ljutih gusara" moralo da se pomiri sa činjenicom da se kući vraća praznih ruku i to pre Božića.

Kao nadoknadu, svima su na brodu podeljeni vaučeri vredni 48 funti i svima su otvorena vrata za "zabavne sadržaje", bez obzira na klasu, ali su putnici mahom rekli da je jedina zanimljiva zabava kviz u pabu, koji je svaki dan bio prenatrpan.

Inače, krstarenje je u proseku koštalo 400 funti, pa je teško verovati da će se sve završiti na vaučerima.

"Ovo je sigurno najgore putovanje ikada, hvala kompaniji što nam je potrošila vreme, novac i upropastila medeni mesec", rekla je putnica Dženi Medouz.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.