Izvor: Tanjug

Za doček Nove godine u Vrnjačkoj Banji postoji izuzetno veliko interesovanje, gotovo svi hotelski objekti su rasprodali aranžmane, ali se u velikom broju privatnih apartmana još može naći slobodno mesto, objavila je Turistička organizacija Vrnjačke Banje.

Posredstvom Turističke agencija "Spa travel Vrnjačka Banja" za Novogodišnje praznike bukiran je kompletan kapacitet hotela "Kralj", "Liders", kao i značajan kapacitet hotela "Zvezda" i "Merkur" za grupe iz Bugarske (više 200 godstiju) a dolazak su najavile i grupe iz Bliskoistočnih zemalja i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Prema rečima Nikice Pantovića iz "Spa tavela", ovo je do sada najveće interesovanje stranaca za Vrnjačku Banju. On je dodao da su potpisali ugovor i sa jednim velikim turoperaterom iz Dubaija za dovođenje gostiju iz Emirata, Bahreina, Katara, Saudijske Arabije i drugih razvijenijih zemalja tog regiona za 2015. godinu.

Drektor Turističke organizacije Ivan Trifunović je najavio da će svi koji dođu u Vrnjačku Banju moći da se klizaju na otvorenom klizalištu koje je postavljeno na centralnom trgu.

On je poručio gostima da iskoriste blagodeti nekog od velikog broja velnes centara, da naprave izlete do srednjevekovnih srpskih manastira Žiče, Ljubostinje i Studenice, kao i planine Goč, koja se nalazi na devet kilometara od banje i gde ljubitelji zimskih sportova mogu uživati u skijanju na dve staze dužine 500 metara i širine 62 metara.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.