Izvor: Tanjug

Turistički i ugostiteljski radnici u hotelima i restoranima, kao i vlasnici pansiona u Sokobanji, spremni su da prime goste za doček Nove 2015. godine i to po cenama koje su na istom nivou kao prošle godine.

U Organizaciji za turizam, kulturu i sport Sokobanje kažu da nije bilo većih pomeranja cena, ali da je ponuda bogata i raznovrsna, uz kvalitetnu trpezu i prigodnu muziku.

Hoteli "Banjica", "Zdravljak" i "Moravica" svoje ponude baziraju na dvodnevnim, trodnevnim i četvorodnevnim aranžmanima sa svečanom novogodišnjom večerom i reprizom dočeka, ali postoji i varijanta da se uplati samo Novogodišnja večera.

Cena dočeka u hotelima “Moravica”, SB “Banjica” i u Velneš centru “Soko terme” iznosi 5.000 dinara, a repriza 3.000. Trodnevni aranžman u "Moravici" koji uključuje dva pansiona i dve svečane večere košta 100 evra, a za decu 50, dok čevorodnevni sa tri pansiona i dve svečane večere iznosi 120, odnosno 60 evra.

U pansionima, kafanama i kafe-restoranima, cene su nešto niže, pa doček u kafani “Župan” košta 4.799 dinara (repriza 2.399), u “Čikagu” 4.000, u “Boljem životu” 4.500, u pansionu “Splendid” 4.500, a u klubu “Uno” 3.800 dinara.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.