Izvor: Tanjug

Na Omladinskom trgu u Trsteniku danas je svečano otvoreno klizalište, čime je i zvanično otpočela treća sezona klizanja u ovom gradu.

Otvaranjem klizališta, ispunjena je glavna želja trsteničkih mališana, koji su u okviru „Dečje nedelje“, predsedniku opštine predali spisak svojih želja.

Predsednik opštine Trstenik, Miroslav Aleksić rekao je da treću godinu za redom, mališani imaju još jedno zadovoljstvo i aktivnost
više tokom zimskog raspusta i praznika.

Za sve građane Trstenika ovo je bila zaista teška godina, zbog poplava koje su nas zadesile. Međutim, život ne sme da stane. Ovo je bila želja naših najmlađih sugrađana i drago mi je što smo uspeli da je ispunimo“, rekao je Aleksić.

Mališani su danas nestrpljivo čekali da što pre iznajme klizaljke. Kažu da se klizalištu raduju koliko i raspustu.

Jedva sam čekala da se otvori klizalište i sad sam srećna. Prošle godine sam naučila da klizam i do sada ni jednom nisam pala“, rekla
je sedmogodišnja Dunja Koprivica.

Klizalište će raditi svakog dana od 10 do 21 čas. Cena jednog termina u trajanju od sat vremena naplaćivaće se, kao i prošle godine 100 dinara. U tu cenu uračunato je i iznajmljivanje klizaljki.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.