Izvor: Izvor: Tanjug

Autor: {"id":268455,"id_news":925337,"name":"","surname":"Izvor: Tanjug"}

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma biće održan od 27. do 29. novembra u Kragujevcu, a ove godine će okupiti oko 100 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Prema rečima direktora "Šumadija sajma" Dragana Kuburovića interesovanje za ovogodišnjji Sajam turizma u Kragujevcu je toliko da bi da imaju još jednu sajamsku halu i ona bila puna.

On je, na današnjoj konferenciji za novinare u Turističkoj organizaciji Srbije, istakao da će i ovogodišnji sajam biti organizovan u saradnji sa gradskim vlastima i Turstičkom organizacijom Kragujevca.

Sajam će i ove godine okupiti brojne izlagače, među kojima su turistički centri, banjska i klimatska lečilišta, nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, turističke agencije, predstavnici seoskog, rečnog i lovnog turizma.

Najboljim izlagačima biće dodeljene nagrade u kategorijama "Najuspešnija promocija", "Najuređeniji izlagački prostor" i "Najbolji promo materijal".

Prema rečima direktorke Turističke organizacije Kragujevca, Snežane Milisavljević ove godine, pored rekordnog broja izlagača, očekuje se i veliko interesovanje posetilaca.

Organizatori sajma pripremili su i brojne radionice koje će organizovati u saradnji sa YUTA, Turističkom organizacijom Srbije a u toku sajma biće održana i sednica Grupacije za ruralni turizam Privredne komore Srbije.

Ulaz na sajam je besplatan kao i parking za one koji se odluče da na manifestaciju dođu automobilom.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.