Izvor: B92

Vrnjačka Banja je svojevremeno bila mondensko letovalište u koje se dolazilo da se bude viđen. Sjaj i raskoš nekadašnjih dana vraća se u ovo mesto, i tome su podređene sve aktivnosti turističkih radnika. Želja je da se gostima ponudi nešto novo što će ih privući da upravo ovde provedu svoj odmor.

Ovih dana je otvoren novi hotel "Lider S". To je novosagrađeni i moderno opremljeni objekat na turističkoj mapi Vrnjačke Banje. Smešten je na najekskluzivnijoj lokaciji, uz centralni vrnjački park i najpozantiji velnes centar "Fons romanus".

Hotel "Lider S" je kategorisan kao hotel sa 3 (tri) zvezdice i raspolaže sa 23 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, ukupnog kapaciteta 46 ležaja. Svaka smeštajna jedinica opremljena je sa CATV, mini barom, klima uređajima i wi-fi mrežom. Takođe poseduje i sopstveni parking, lift, restoran, aperitiv bar, kao i konferencijsku salu opremljenu najsavremenijim audio i video uređajima.

"Hotel Lider S je namenjen svim strukturama turista, a shodno svojoj ponudi najprikladniji je za održavanje različitih stručnih skupova, tim bilding seminara, priprema sportskih ekipa, pa imajući u vidu sveukupni nivo kvaliteta ponude verujemo da ćemo u bliskoj budućnosti, kako i sam naziv hotela kaže, biti lideri u turističkom prometu Vrnjačke Banje", kaže rukovodilac hotela Dejan Topalović.

Veliki broj smeštajnih jedinica u Vrnjačkoj Banji pruža mogućnost gostima da odsednu u odmaralištu "Promenada" za 1.260 rsd (polupansion), hotelu "Breza " 2.000 rsd (polupansion), pa do onih ekskluzivnijih kao što su hotel "Aleksandar " 3.660 rsd (nd), "Solaris resort " 4.450 rsd (polupansion).

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.