Izvor: Izvor: Tanjug

Autor: {"id":264436,"id_news":914793,"name":"","surname":"Izvor: Tanjug"}

Er Srbija, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, najavila je da će zvanično obeležiti svoj prvi rođendan 26. oktobra, na godišnjicu datuma kada je prvi od novih aviona Erbas A319 leteo iz Beograda za Abu Dabi.

U znak uspešnog poslovanja i obeležavanja ovog važnog događaja, Er Srbija će pokrenuti niz promotivnih kampanja počevši od petka, 24. oktobra.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić izjavio je tim povodom da Er Srbija želi da omogući gostima da putuju do svojih omiljenih odredišta, ili da istraže neku novu destinaciju.

"Želimo da se zahvalimo građanima Srbije i svima koji putuju Er Srbijom na podršci i odanosti", istakao je Kondić, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

On je rekao da je namera nacionalne aviokompanije da podstakne putnike koji tek treba da dožive njenu uslugu i gostoprimstvo, da se i sami uvere šta je to što je Er Srbiju učinilo toliko uspešnom.

"Promotivne ponude će se odnositi na celokupnu mrežu Er Srbije, kao i na destinacije koje pokrivaju naši kod šer partneri," kazao je Kondić.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.