Izvor: Independent

Autor: {"id":263890,"id_news":913171,"name":"","surname":"Independent"}

Aerodrom u Islamabadu u Pakistanu proglašen je najgorim na svetu, tako sklanjajući aerodrom u Manili sa prvog mesta ove nezavidne liste, piše "Independent".

Listu je napravio sajt „Vodič za spavanje po aerodromima“ koji je imenovao Internacionalni aerodrom Benazir Bhutto u Islamabadu za najgori na osnovu udobnosti, čistoće i usluge.

Izvaštaj o najgorim aerodromima u 2014. godini je čak citirao jednog putnika koji je ovaj aerodrom opisao kao „centralni zatvor“ zbog „agresivnih bezbednosnih provera“, gužvi i prljavštine.

„Putnici su se žalili na nemogućnost aerodroma da se brine o putnicima u poslednjih 10 godina, ali se čini da će tome doći dugoočekivani kraj s obzirom da bi novi aerodrom trebalo da bude završen do sredine 2016. godine“, navodi sajt.

Internacionalni aerodrom Ninoy Aquino u Manili ove godine našao se na trećem mestu, nakon što je prethodne tri proveo na prvom mestu, uglavnom zbog velikih gužvi i problema sa ventilacijom.

Pogledajte kompletnu listu najgorih aerodroma u 2014. godini:

1 Islamabad Benazir Bhutto, Pakistan (ISB)

2 Džeda King Abdulaziz, Saudijska Arabija (JED)

3 Katmandu Tribhuvan, Nepal (KTM)

4 Manila Ninoy Aquino, Filipini (MNL)

5 Taškent, Uzbekistan (TAS)

6 Pariz Beauvais-Tille, Francuska (BVA)

7 Frankfurt Hahn, Nemačka (HHN)

8 Bergamo Orio al Serio, Italija (BGY)

9 Berlin Tegel, Nemačka (TXL)

10 Njujork LaGuardia, SAD (LGA)

Foto: Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.