Izvor: Beta

Sajam lova, ribolova i seoskog turizma, na kome učestvuje više od 30 izlagača iz Srbije i regiona, otvoren je danas u Sportskom centru Trstenik i trajaće do nedelje, 19. oktobra.

Na sajmu, koji se održava treći put, učestvuju proizvođači opreme za lov i ribolov, udruženja građana iz oblasti domaće radinosti i starih zanata iz Bjeljine, Beograda, Niša, Kruševca, Požarevca, Trstenika.

Turistička organizacija Trstenika saopštila je da i ove godine najveću pažnju posetilaca privlače izložbeni štandovi oružja, lovne municije i opreme. Sajam ima i prateći program u okviru kog će biti održano niz edukativnih radionica, takmičenja, izložba slika "Lov u Trsteniku" kao i godišnji koncert kulturno umetničkih društava Trstenik.

Pokrovitelj Sajma lova, ribolova i seoskog turizma je Opština trstenik, a organizatori su Turistička organizacija Trstenik i Lovačko udruženje Trstenik, koje ima oko 1.800 članova.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.