Izvor: B92

Najveće takmičenje u ekstremnim sportovima u Srbiji Winner of Belgrade održaće se sutra, 23. avgusta u skejt parku Ušće.

Vozači rolera, skejta i BMX-a odmeriće snage u izvođenju vratolomija, a manifestaciju će pratiti i muzički festival.

Pored domaćih vozača, i ove godine gostovaće i takmičari iz Hrvatske, Makedonije, Mađarske, Bugarske, Slovenije, Austrije, Švajcarske, Nemačke, Francuske, Švedske, Španije i Češke koji će se boriti za titulu Pobednika Beograda.

Takmičenje za juniore počeće u 12.30h, potom će u 16h park preuzeti stariji vozači, a finalne vožnje predviđene su za 19h.

Kao sastavni deo manifestacije #WOB14, održava se i WOB Music Festival u klubu KPTM (Žorža Klemansoa 21) koji će trajati četiri dana.

Sutra su za žurku će biti zaduženi MKDSL (live), Flip i Rebel B, dok će poslednji dan festivala #WOB14, 24. avgust, biti gitarski dan kada će bendovi Blankfile, Tea Break i End of the hunt grmeti u čast pobednika Beograda.

Inače, danas je održan WOB Street Battle na kom su vozači skejta, rolera i BMX-a na gradskim ulicama demonstrirali svoje veštine

.

.

.

.

.

.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.