Izvor: Izvor: Big Blue

Autor: {"id":251420,"id_news":883135,"name":"","surname":"Izvor: Big Blue"}

Za sve neodlučne putnike izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada zadavao prave muke. Da li je u pitanju porodični odmor ili provod u dvoje, odmor treba da bude upravo to, vreme kada se odmaramo od obaveza i vreme kada akumuliramo energiju za nove poduhvate.

Tad treba da budemo rasterećeni i posvećeni sebi I osobama koje volimo. Pravilan izbor destinacije, hotela i prevoza su imperativ. Turska je mesto gde možemo naći sve to: udobne hotele, odličnu uslugu, ljubazne domaćine, toplo more i kilometarske plaže. Stručni tim Big Blue-a je i za ovu sezonu spremio raznovrsnu ponudu hotela.

Mardan Palace

Hotel se nalazi 15 km od aerodroma u Antaliji i 25 km od centra grada. Ovaj luksuzni resort smešten u Lari počeo je sa radom 2008. godine i prostire se na površini od 180.000 m².

Ako želite odmor koji relaksira i okrepljuje, prepustite se iskustvu znalaca. Hotel koji je rezervisan za putnike željne uživanja, odmora, relaksacije, udobnosti, bogate usluge i hotelskih sadržaja. Jedini hotel koji je na najsofisticiraniji način pomirio bogato evropsko nasledje i tursku tradiciju. Mardan Palace sa sjajnih 5 zvezda. Smešten na jednoj od najpoželnjijih regija Antalije, na Lari. Nešto između Versaja i Dolmabahče palate sa posebnom istočnom notom, uređen po standardima koji će tek doći.

Čaroliji nema kraja virtuoznost arhitekata stvorila je maleno ostrvo sa replikom istanbulske Devojačke kule u koju su smešteni neki od ala carte restorana. Do kule se stiže pravim venecijanskim gondolama. Nesvakidašnje uređenje hotela, luksuzne sobe kreirane kao private odaje jet set elite. Posebna pažnja je usmerena na repliku Da Vinčijevog mosta s kojeg možete posmatrati morski svet u bazenu koji ima zapreminu 350000 galona morske vode, naravno uz posebnu opremu i uz pratnju instruktora možete i vi zaroniti u svet mora.

Ovo je hotel baš za Vas

KEEMER

Premier Palace

Na samom ulazu u oblast Kemera nakon dva tunela kroz planinski masiv Taurus stiže se do Premier Palace hotela sa pet zvezda. Situiran na samoj plaži, nov hotel svojim gostima otvara vrata i čini sve da svaki pojedinac provede odmor iz snova. Turski delikatesi po restoranima, ceđene pomorandže u izobilju, plavo more i kristalno čisti bazeni, privlače svakog. Ko bi želeo malo adrenalina može dan provesti u hotelskom akva parku gde i deca i odrasli uživaju. Dečiji klub je otvoren tokom celog dana a deca bezbedna i nasmejana. Profesionalan personal ima zadatak da Vas ubedi da je njihov hotel jedini idealan za Vas pa vas ne ostavlja ni momenat bez pažnje.

Amara Dolce Vita

Hotel je udaljen 75 km od aerodroma u Antaliji, oko 20 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagrađen je 2006. a renoviran 2007. godine, zauzima površinu od 163.000 m².

Amara Dolce Vita je hotel koji mami i izgledom i uslugom. Nalazi se u Tekrovi, najlepšoj oblasti Kemera. Hotel ima dugu besprekornu peščanu plažu i bezbroj dodatnih sadržaja koji svakako oplemenjuju boravak. Pored ulice koja liči na mondensku šoping zonu, teniskih terena, aqua parka ovaj hotel ima i mini zoo vrt, pa su najmlađi posetioci oduševljeni. Hotel čiju ekskluzivu ima Big Blue. U njemu vlada mir i prefinjenost usluge. Ukoliko volite i bazene i more nećete se odmicati od bazena sa slanom vodom. Uveče ćete se moći prošetati po Zoo vrtu a čašu vina popiti u restoranu na brdu unutar kompleksa gde uz riblje specijalitete možete izlazak sunca dočekati.

Baklave sa pistaćima privlače, pa čak i oni najkarakterniji retko odole ukusu. Dolce Vita dominira ovom oblasti. Hotel se preporučuje svim putnicima koji vole luksuz na svakom koraku. Amara može biti izbor parovima koji žele odmor kao iz filmova ili porodicama sa decom koja očekuju stalnu animaciju.

Amara Wing Resort

Hotel se nalazi oko 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine a renoviran 2011.godine, i obuhvata površinu 30.000 m².

Ovaj hotel pored toga što pripada tipu gradskih resorta se može pohvaliti i savršenom uslugom. More čisto i bistro, plaža komforna, sve na dohvat ruke.

Animatori svojim gostima pružaju osećaj pripadnosti pa i oni manje društveni uživaju u celodnevnoj zabavi. Ukoliko želite da lenčarite i sunčate se, svakako da će vam omiljeno mesto biti ponton sa ležaljkama i baldahinima.

Veče ćete provesti uz atraktivni program, a deca u dečijoj diskoteci - jutro započnite ceđenom pomorandžom, a zelenilo i mirisno cveće će početak dana učiniti snenim. Vaše je samo da se opustite – u Amara wing resortu.

Amara Club Marine Nature

Hotel se nalazi oko 45 km od aerodroma u Antaliji, oko 15 km od Kemera, u oblasti Beldibi, na samoj obali mora. Sagrađen je 1991, a renoviran je 2005. godine, i obuhvata površinu 60.000 m².

Ovaj hotel spada u kategoriju “holiday village” i smatra se najboljim tog tipa u regiji. Opasan je borovom šumom, a sam kompleks je ušuškan sa ukrasnim šibljem i cvećem. Iz restorana direktno gledate pučinu, plaža je peščana, šljunkovita, sa vidno okačenom plavom zastavom.

Deca se ne odvajaju od akva parka dok odrasli uživaju uz riblje specijalitete. Sve je podređeno baš Vama i vi odlučujete o svakom momentu uživanja.

Opuštajući i bezbedan odmor vam predstavlja Amara Wing Resort Nature.

BELEK

Svi hoteli se nalaze u Beleku koji je ujedno i najzelenija oblast antalijske regije. Gloria Sereniti i Golf su jedna pored druge pa gosti oba hotela mogu da koriste sve sadržaje u kompleksima. Plaže su uređene sa ležaljkama i suncobranima kao i sa barovima i restoranima. Sereniti je hotel za preporuku putnicima koji žele odmor, komfor i udobnost prestižnog hotela sa vrhunskom uslugom, a Golf Resort je za svaku preporuku porodicama sa decom zbog odličnog aqua parka i drugih dečijih sadržaja.

Kaya Palazzo

Hotel se nalazi 27 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od centra Antalije, na samoj obali mora. Zauzima površinu od 210.000 m².

Hotel Kaya Palazzo, nov ali prostorno i tehnički hotel doveden do savršenstva. Ljubazno osoblje koje perfektno komunicira na engleskom će Vam rado pomoći kako da izaberete a la card restoran baš po vašem ukusu. Plaža je pesčano-šljunkovita široka i dugačka, voda mirna plava i čista. Animatorski tim odvaja vreme baš za svakog gosta i svi će se zabaviti. Deca u mini klubu, a odrasli baš u svakom kutku hotela. Individualno će Vam se pristupiti a vi treba samo da uživate.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.