Izvor: Tanjug

U okviru kampanje "Srećni petak" Er Srbija je za danas najavila specijalne promotivne cene za povratne letove iz Beograda ka Skoplju - počev od 85 evra i Sarajevu, Solunu, Budimpešti i Bukureštu počev od 95 evra.

U cene su uključene sve takse i dodatni troškovi, a karte će po promotivnim cenama biti na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja od 28. aprila do 12. juna, navodi se u saopštenju.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Kol centra Er Srbije 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva i posetom nekoj od poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata.

ER Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Republike Srbije 26. oktobra 2013. Leti do više od 31 destinacije u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla Beograd", kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Ona nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela. Aviokompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.