Izvor: novosti.rs

Turoperatori redovno objavljuju promotivne cene hotelskog smeštaja i specijalne ponude, pa je važno neprestano pratiti ove najave i brzo reagovati.

"Hotel nedelje“, „ultra specijalna ponuda“ ili „uskršnji popust“ - natpisi su koji mogu da se vide u našim turističkim agencijama.

Uprkos tome što je većina kapaciteta za letovanje već prodata, novi hoteli se pojavljuju i novi termini se otvaraju. Mnoge turističke agencije i dalje daju neku vrstu popusta za odmor, a oni koji redovno prate ponude moći će i da ih iskoriste.

Tako se, recimo, na sajtu „Kontikija“ redovno objavljuje spisak hotela koji daju popust od 100 evra ukoliko se aranžman uplati do određenog datuma. Trenutno je u toku popust od 200 evra za odmor u Dubaiju u maju.

Tokom praznika može se uplatiti i putovanje sa „uskršnjim popustom“, a svake nedelje pravi se nova lista odredišta i hotela koji daju popust od 10 odsto onima koji tada uplate aranžman. Ipak, veliki je rizik čekati da smeštaj u odabranom hotelu bude na popustu, jer je broj mesta ograničen.

U agenciji „Viva travel“ i dalje daju „frst minit“ popust za letovanje na grčkim ostrvima, sa avionskim prevozom. Poneko mesto može da se nađe u svakom trenutku, ali je važno uplatiti aranžman do datuma koji je naveden za izabrani hotel. Ko želi da letuje u Grčkoj u junu treba da svrati u ovu agenciju naredne nedelje. Naime, u „Viva travelu“ će od Uskrsa početi „grčka nedelja“ tokom koje će biti izuzetno povoljnih aranžmana za sever Grčke za rane polaske.

U agenciji „Argus“ redovno objavljuju popuste, a sada je najaktuelnija „ultra specijalna ponuda“ za Krit od 219 evra za polazak 11. juna. Specijalne ponude važe i za Hurgadu, gde u aprilu i maju može da se letuje za 259 evra. Cene su povoljne i u špicu sezone, jer se kreću od 289 evra. Promotivne cenovnike u ovoj agenciji treba gledati svakodnevno, jer mesta ima do popune kapaciteta, zbog čega za mnoga odredišta u Grčkoj za određene periode uopšte više nema mesta. Međutim, ko voli Bugarsku, može da pogleda promotivni cenovnik, pošto se cene kreću od 99 evra.

Agencija „Olimpik travel“ daje popust od 10 odsto za rani buking za odmor u Hrvatskoj. Promotivne su cene i za Bugarsku, Tursku, Siciliju, Majorku, Sloveniju, Grčku i Crnogorsko primorje. Posebnu pažnju treba posvetiti hotelu „Plaža“ u Herceg Novom, gde može da se letuje po ceni od 229 evra.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.