Izvor: B92

Pogledajte malo drugačiji prikaz Beograda, sniman iz vazduha, koji je početkom novembra na sajtu „YouTube“ predstavio Dragan Trifunović.

U poslednjih mesec dana Trifunović je na svom „YouTube“ kanalu postavio više video zapisa od kojih je najveću pažnju izazvao upravo snimak „Beograd iz vazduha“ koji je za svega pet dana pogledalo pedeset hiljada ljudi.

Kako je Trifunović kazao u razgovoru za B92, materijal koji je korišćen za video o Beogradu nastajao je tokom perioda od skoro dve godine. On objašnjava da je tokom pomenutog perioda snimao razne lokacije po gradu za brojne klijente.

Sada je rešio da iskoristi najlepše kadrove i izmontira kratak film o svom gradu sa željom da ga svojim sugrađanima, ali i strancima prikaže u što lepšem svetlu.

Nakon beogradskih snimaka, Trifunović planira da od već postojećeg materijala izmontira kratke filmove i o ostalim gradovima Srbije, a u planu je i snimak o Crnoj Gori za koji već ima mnogo materijala.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.