Izvor: B92

U selu Rudovac, u opštini Lazarevac, gradi se hotel sa četiri zvezdice u kome će u najvećem mogućem luksuzu umesto ljudi uživati - konji, a objekat će imati 12 prostranih dupleks apartmana u kojima će moći da se smesti 26 "gostiju".

Pored luksuznog smeštaja i menija na kome će se nalaziti isključivo zdrava hrana od najukusnije šumadijske trave, ovim neobičnih hotelskim gostima na raspolaganju će biti pedikir, doterivanje grive i kopita, tople kupke za opuštanje i veliko šetalište.

Prvi hotel za konje u našoj zemlji odlučio je da izgradi Radoje Raša Stanojlović, 63-godišnji univerzitetski profesor ekonomije, koji više od tri decenije živi u Americi. Stanojlović je za magazin "Agrar" objasnio da se na taj korak odlučio kako bi stranim gostima kada požele da dodju u Srbiju, omogućio smeštaj njihovih četvoronožaca.

Stanojlović, koji je izgradio etno kutak "Rašino selo" na dedovini, zaradio je baveći se proizvodnjom i prodajom zdrave hrane za životinje, koju izvozi u više od 70 zemalja širom sveta.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.