Izvor: B92

Turistička organizacija Srbije (TOS) pozvala je sve zainteresovane da konkurišu za nagradu ''Turistički cvet'', koja se dodeljuje pojedincima ili organizacijama koje su značajno doprinele podizanju kvaliteta turističkih usluga, ili doprinele razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji u periodu od jula 2011. do jula ove godine.

"Turistički cvet'' je tradicionalna nagrada TOS-a koja se svake godine dodeljuje u deset kategorija - Turistička organizacija, Specijalni događaj u funkciji promocije turizma (manifestacija, sajam, kongres, izložba), Ugostiteljski objekat za smeštaj, Ugostiteljski objekat za pružanje usluga ishrane i pića, kao i najbolje Seosko turističko domaćinstvo.

Nagrada se dodeljuje i u kategorijama Vinski podrum, Turistička agencija, Predstavljanje Srbije kao turističke destinacije, preko elektronskih i štampanih medija, Suvenir i Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Svi zainteresovani svoje predloge za nagradu mogu dostaviti lično na adresu Čika Ljubina 8, drugi sprat, poštom na poštanski fah 90, sa naznakom ''Turistički cvet'', kao i na imejll adresu office@serbia.travel.

Nagrada ''Turistički cvet" će biti uručena 27. septembra na Svetski dan turizma.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.