Izvor: B92

Aplikacija turističkog vodiča kroz Beograd "Belgrade City Guide" od sada će biti dostupna i na Apple uređajima. Aplikacija je namenjena stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, kao i mestima za izlazak ili odmor.

Sadržaj aplikacije je detaljno prikazan po kategorijama na mapi, tako da olakšava kretanje i pronalaženje objekata.

Turisti mogu da dobiju informacije o Beogradu, kako da putuju, gde da odsednu, gde da jedu, šta da vide, šta da rade i razgledaju i da saznaju najnovije vesti.

Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje nije potrebna aktivna internet konekcija. Aplikacija je dvojezična, sa tekstovima na engleskom i srpskom jeziku. Napravljena je i na iOS platformi, u saradnji TOB-a i kompanije Tehnicom Computers.

Tako je aplikacija dobila na univerzalnosti, jer pokriva dve najveće grupe korisnika na android i iOS platformi, a razvijena je i za iPad uređaje.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.