Izvor: B92

Novi hotel "Stara Planina" najavio je da će svim gostima, koji svoje rezervacije nisu realizovali početkom januara, pokloniti vikend za dve osobe u periodu od 1. jula do 31. avgusta, na bazi polupansiona.

Osoblje hotela će u narednom periodu kontaktirati sve goste radi rezervacije termina. Do otkazivanja rezervacija početkom godine, došlo je zbog neočekivanih problema u snabdevanju vodom i električnom energijom.

Hotel sa četiri zvezdice "Stara planina", na Jabučkom ravništu, koje se nalazi na knjaževačkoj strani Stare planine ispod Babinog zuba, otvoren je 25. decembra 2011. godine i tada je predstavljen kao jedan od najsavremenijih hotela u Srbiji.

Raspolaže sa 380 ležajeva u 180 soba i ukupne je površine od 28.000 metara kvadratnih. Hotel sa stazama ukupne dužine 13 kilometara spaja prva gondola u Srbiji, dužine 1.100 metara i kapaciteta 2.400 putnika na sat.

U izgradnju hotela Vlada Srbije uložila je više od 30 miliona evra.

Odmaralište je ostalo bez struje i vode u noći između 6. i 7. januara, kada su gosti počeli da napuštaju hotel.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.