Izvor: Tanjug

Uprava Javnog preduzeća "Ada Ciganlija" ponovo apeluje na posetioce Savskog jezera da se pridržavaju pravila koja važe na kupalištu i da se ne kupaju u zonama u kojima je kupanje zabranjeno.

Uprava "Ade Ciganlije" apeluje na posetioce da se ne kupaju izvan radnog vremena koje je predviđeno od 10 do 19 sati, ističući da je važno da se stariji sugrađani i hronični bolesnici prilikom posete kupalištu strogo pridržavaju prepisanih terapija.

Spasilačke službe JP "Ada Ciganlija" pronašle su rano jutros (12. jul) telo utopljenog Nenada Đ. (73) kako pluta Savskim jezerom, na makiškoj strani kupališta, a nesreća se dogodila u delu jezera u kome je zabranjeno kupanje i van radnog vremena spasilačkih službi.

O ovom nemilom događaju odmah su obavešteni MUP i Hitna pomoć koja je odmah mogla da konstatuje smrt.

Na osnovu stvari koje su ostale na plaži, a pronađena je flaša sa zaleđenom vodom, policijske ekipe koje su došle na uviđaj pretpostavile su da je Nenad Đ. na kupalište došao rano ujutru.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.