Izvor: B92

Danska aviokompanija “Kimber Sterling” od 4. maja ove godine uvodi dodatne letove na liniji Beograd-Kopenhagen. Pored već ranije predviđenih letova ponedeljkom i petkom, kompanija uvodi i treći let svake sedmice koji će obavljati sredom.

Izvor: Blic

Predviđena vremena poletanja sa Aerodroma „Nikola Tesla“ su ponedeljkom i sredom u 19.35 i petkom u 15.30. "Kimber Sterling" leti za Beograd najvećim avionom u svojoj floti "boingom" 737-700 kapaciteta 148 sedišta.

Preko kompanijske internet stranice povratna avio-karta na liniji Beograd-Kopenhagen se može kupiti po najpovoljnijoj ceni od 147 evra, sa uračunatim svim taksama.

Kompanija nudi kupovinu karata koje podrazumevaju transferno putovanje preko Kopenhagena do svih aerodroma u Danskoj, kao i do Norčepinga u Švedskoj.

Od početka juna meseca Aerodrom „Nikola Tesla“ trebalo bi da konačno svakodnevno bude povezan direktnim letovima sa danskom prestonicom.

Naime, u rezervacionionom sistemu “Jat ervejza” iz Beograda do Kopenhagena, pored već postojećih letova utorkom, četvrtkom i nedeljom uvode se letovi i subotom.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.