Izvor: B92

Kompanija „Veg” trenutno privodi kraju radove na izgradnji hotelsko-apartmanskog kompleksa „Veg siti” u Brzeću, u podnožju Kopaonika. Očekuje se da svoje prve goste primi početkom zimske sezone.

Izvor: Politika

Kompanija „Veg” u svom vlasništvu poseduje tri hotela: hotel Balkan, Balkan hotel Garni i hotel Balkan hajgvej.

Budući kompleks koji se prostire na 7.000 kvadratnih metara sastoji se od velikog broja raznovrsnih sadržaja poput restorana, igraonica, prodavnica, kafea, kamin sale, apoteke, menjačnice, banke i slično. Tijana Katalinić direktor marketinga kompanije „Veg” kaže da je ideja da se pomenuti sadržaji ustupe, odnosno daju u zakup ljudima i kompanijama koji su profesionalci u datim oblastima, gde bi samostalno obavljali gore navedene delatnosti, dok ćemo se oni baviti onim što najbolje znaju, a to je izdavanje hotelskog smeštaja.

Kompleks će sadržati 66 apartmana površine od 26 do 65 metara kvadratnih, koji će biti luksuzno opremljeni po najnovijim svetskim standardima: LCD televizorima, DVD plejerima, muzičkim linijama, klima uređajima, internet konekcijom, saunama, savremeno dizajniranim kuhinjama, nameštajem i plakarima iz fabrike „Veg”.

„Veg siti” se nalazi nadomak skijaške staze „Bela reka” koja je jedna od najatraktivnijih, ali najširih i najdužih ski staza (3.500 metara) na Kopaoniku.
Pored toga biće organizovani mini-busevi koji će tokom celog dana prevoziti goste do vrha Kopaonika i nazad. Postojaće mogućnost iznajmljivanja ski opreme, a u sklopu rentakara biće bogata ponuda automobila, džipova, skutera, ski sanki.

Za ljubitelje sportsko-rekreativnih aktivnosti obezbeđen je veliki broj sadržaja kao što su velnes i fitnes centar, tereni za tenis, basket, odbojku, mini-golf, klizalište, bazen sa pumpama za grejanje, što znači mogućnost kupanja tokom letnjeg i zimskog perioda, korišćenje tokom čitave sezone – 12 meseci godišnje.

Budući da se Brzeće nalazi na nadmorskoj visini od 1.050 metara, pružaju se uslovi za odmor i rekreaciju tokom čitave godine kroz razne vidove rekreativno-sportskog, lovnog, zdravstvenog i kongresnog turizma.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.