Izvor: B92

Beogradski hostel Fair odlučio je da ponudi strancima organizovan noćni život čime će samo potvrditi zašto je Beograd u vrhu svetskih lista najboljih gradova za provod.

Izvor: B92

Posle odlične ocene koju je noćnom životu Beograda dao popularni vodič Lonely Planet i britanski Daily Telegraph uvrstio je srpsku prestonicu među jedno od najboljih mesta za žurke na svetu.

Da sve ne bi ostalo samo na papiru pobrinuo se hostel Fair koji u svojoj ponudi odnedavno strancima nudi „Pijani vikend" u Beogradu.

„Za sve goste obezbeđen je prevoz od areodroma, železničke ili autobuske stanice do hostela gde ih čeka dobrodošlica uz domaću šljivovicu i doručak. Zatim ih vodimo u obilazak grada i u Sakadrliju, gde je organizovan ručak u 'Tri šešira'. Nakon toga su slobodne aktivnosti do ponoći, kad kreće noćni provod", kaže Ivana Vuković, generalni menadžer hostela.

Gosti mogu sami da izaberu u koji klub će otići, a svi na kraju imaju organizovan doček zore na splavu Black Panthers.

Drugi dan je takozvani dan za trežnjenje i na programu su slobodne aktivnosti, a iz hostela Fair kažu da će uskoro u ponudu uvrstiti i „dan za adrenalin” na Adi.

Organizatori „Pijanog vikenda" naročito su mislili na bezbednost gostiju, tako da će oni u svakom trenutku imati uz sebe predstavnika hostela, kao i obezbeđen prevoz od jednog do drugog kluba.

„Ovim projektom podržavamo akciju 'Kad pijem ne vozim' i deo prihoda od 'Pijanog vikenda' biće uplaćen u tu svrhu", kaže Ivana Vuković.

U cenu aranžmana od 39 evra uključen je prevoz od aerodroma/stanice do hostela i nazad, 1 prenoćište i 2 doručka, 10 čašica domaće šljivovice, 5 krigli piva, 5 koktela, 1 VIP propusnica za klub po izboru i 1 VIP propusnica za Black Panthers. Broj gostiju je ograničen na 70, a „Pijani vikend" trajaće dokle god bude interesovanja, koje je za sada veoma veliko.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.