Sajam turizma - "Putovanja u srcu"

Na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara biće održan Međunarodni sajam turizma, a u isto vreme i Sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeka i Sajam vina “Beo Vine”.

Izvor: Beta
Nemačka je ovogodišnja zemlja-partner sajma
Nemačka je ovogodišnja zemlja-partner sajma

Kako se navodi u saopštenju Beogradskog sajma, ove godine u šest hala Beogradskog sajma predstaviće se rekordan broj izlagača, njih više od hiljadu iz četrdeset pet zemalja sveta.

Porukom ovogodišnje manifestacije "Putovanja u srcu", najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, posetiocima će ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Zemlja partner 35. Međunarodnog sajma turizma je Nemačka, koja je među vodećim destinacijama u oblasti kulturnog turizma u Evropi.

Posetioci će, takođe, imati priliku da dobiju "first minute" ponude za ovo leto, mnogo povoljnije nego neposredno pred letnje putovanje.

Foto: Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.net

Vesti

Pariz za plitak džep

Iako je teško poverovati, u skupom Gradu svetlosti ima i besplatnog provoda. Mnoge atrakcije ništa ne koštaju, ali ih niko ne vidi od Diznilenda

Vesti ponedeljak 29.06. 08:28 Komentara: 11

Karavan "Moja Srbija" danas u Novom Sadu

Karavan "Moja Srbija" koji promoviše turističku ponudu Srbije, stigao je danas u Novi Sad gde je na glavnom platou najlepše dunavske plaže - Novosadskom štrandu održan prezentacija turističkih kapaciteta kojima raspolaže Srbija.

Vesti subota 27.06. 19:19 Komentara: 5
strana 1 od 768 idi na stranu