"Dani piva" ipak u Zrenjaninu

Ovogodišnji "Dani piva", manifestacija koja se organizuje 27. put, biće održani od 20. do 23. septembra u Zrenjaninu.

Izvor: Beta

Marica Kosanović, vršilac dužnosti direktora Turističkog centra Zrenjanin rekla je da su izvođači koji će nastupiti na manifestaciji poznati, ali da će, zbog određenih procedura, njihova imena biti poznata sledeće nedelje.

Kako je navela, ovogodišnji Dani piva biće organizovani na tradicionalnim lokacijama, Žitnom trgu, Trgu Zorana Đinđića, parkingu ispred centralne apoteke, Pešačkom mostu, kao i na parking "Prevlaka".

Dani piva su tokom prethodnih godina održavani krajem avgusta, a do pomeranja datuma održavanja došlo je, kako navodi Marica Kosanović, zbog promene gradske vlasti.

"Ni u jednom trenutku nije došlo do ideje niti odluke da se ta manifestacija prekine, ali su postojali određeni tehnički problemi, samom promenom vlasti u gradu", kazala je ona.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Vesti

Zbog hira putnice stavljen na listu terorista

Mladi Poljak jermenskog porekla tuži niskobudžetnu aviokompaniju Viz er zato zato što su ga specijalci neopravdano izveli iz aviona, a kompanija stavila na svoj interni spisak terirosta, i sve to zbog hira jedne putnice kojoj je izgledao kao terorista pa nije htela s njim da leti.

Vesti sreda 20.07. 20:01 Komentara: 41
strana 1 od 871 idi na stranu