Izvor: B92

San mnogih žena koje nisu obdarene dovoljno velikim grudima, pa i onih koje to jesu, je da sprijeda ne izgledaju "ravne kao daska" već što ženstvenije, a bez hirurških zahvata. Odlična ideja za njih grudnjak je koji podiže grudi, a sada je tu i kupaći kostim s istom namjenom.

Izvor: Sarajevo-x.com

Kupaći nazvan "Dimljena haringa" ima prostore između tkanine ispunjene gelom, te stoga poprsju dama daje efekat "push-up" grudnjaka.

Osim što grudi izgledaju veće, dobro ih i drži te se osobe koje se odluče odjenuti ga ne moraju brinuti za stabilnost.

Proizvođači iz kompanije Debenhams shvatili su potrebe modernih dama za ljepšim izgledom njihovih grudi, koji se pokušava postići još od izuma grudnjaka Wonderbra.

Prodaja novog izuma ide odlično, nakon što se u probnom periodu prije tri mjeseca na policama našla mala količina ovih dvodijelnih kostima, saznaje Daily Mail.

"Nakon push-up grudnjaka osjetili smo da je došlo savršeno vrijeme da isprobamo ove gelom ispunjene bikinije koji imaju jednak efekat", kaže Amanda Wain iz Debenhamsa.

Njihovo istraživanje pokazalo je da osam od deset žena od kupaćeg kostima očekuje da njihove grudi podiže što je više moguće, čak više i od samih grudnjaka. Gornji dio ovog kupaćeg košta 18,5 eura, a donji 7 eura.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.